Solskyddsfilm Planglas

Värmeskydd, Insynsskydd Mörkläggningsfilm, frostad film.

Solenergi kommer in i byggnader genom vanligt fönsterglas i form av värmestrålning, ljus och bländning. Våra fönsterfilmer möjliggör en procentuellt kraftfull reducering av solens värme och bländningsförmåga alltmedan den släpper in dagsljuset. Vi kan erbjuda ett stort sortiment av fönsterfilmer med olika solskyddsfaktorer vilka kombineras med ett spektrum av sekundära effekter såsom skydd mot blekning, möjlighet till energibesparingar, insynsskydd och säkerhetsskydd.

SOLAR SCREEN SOLFILM

Dessa filmer är mycket effektiva för att minska solvärmeökningen, samtidigt som de fortsätter att tillåta en viss naturlig ljustransmission. Denna film ger effektivt skydd mot solbländning och garanterar avskildhet från nyfikna ögon. Dess moderna design ger omedelbart en modern känsla till varje byggnads exteriör.

3M PRESTIGE SOLFILM

3M™ Prestige Solskyddsfilm Metalfri multilagerfilm, baserad på nanoteknik. Avvisar värmestrålning från solen med bibehållet optimalt ljusflöde. Hindrar soluppvärmning och bidrar till ett svalt och bahagligt inomhusklimat. Reducerar kostnader för kylning och uppvärmning. UV-blockerande egenskaper motverkar blekning av tyger och övrig inredning. Skydd mot glassplitter.

Frostad film

Dekorativ fönsterfilm innebär ett kostnadseffektivt alternativ till etsning eller sandblästring av glas. De kan förvandla glasväggar och fönster till avdelare som skapar en känsla av avskildhet samtidigt som de är trevliga att titta på. Många olika företag använder sig av dessa filmer som ett sätt att dela av utrymmen och skapa en illusion av väggar samtidigt som kontoren får ett modernare utseende.

Säkerhetsfilm

Glasytor är ofta de svaga punkterna i en byggnads konstruktion. Det är därför som dessa områden är extra sårbara vid attacker från tex vandaler, inbrottstjuvar och terrorister. Det är inte svårt att föreställa sig de oerhörda skador som kan uppstå både på föremål och människor och som kan leda till ett ohyggligt lidande för de inblandande. När vanligt fönsterglas monteras med säkerhetsfilm, konverteras glaset till en typ av laminerat glas. Om glasrutan sedan utsätts för påfrestningar i form av explosioner, stötar eller annan fysisk påverkan, kan glaset visserligen krossas och gå sönder, MEN det hålls samman i ett stycke och sprids inte som livsfarliga projektiler. Våra skydds- & säkerhetsfilmer finns i flera olika färger och tjocklekar. Detta för att kunna erbjuda olika typer av lösningar på olika glasrelaterade säkerhetsproblem.